Accessories: detaljer, der gør en forskel!

Med til et fuldendt look hører også de rigtige accessories. Dem kan du heldigvis finde masser af i Hørsholm Midtpunkt. Lige fra fine og dyrebare ringe til budgetvenlige og trendy clutches. Detaljejagt, sæt i gang!

Elegante accessories

Nyt ur? Det kan du få hos Center-klokken, der har specialiseret sig 100 % i ure - både armbåndsure fra populære mærker som Skagen og Calvin Klein, men også vækkeure og vægure. Er dit gamle ur gået i stykker, kan du også få det fikset her. Eller hos Klaus Rygaard, der, udover at sælge og reparere ure, også forhandler masser af eksklusive smykker og diamanter.

Briller og tasker

Accessories er ikke kun smykker. Det kan fx også være en lækker taske eller et par smarte briller. Det største udvalg af tasker finder du hos NEYE, der har over 70 forskellige brands på hylderne. Briller kan du få hos Unik optik, der har Danmarks største udvalg af unikke stel. Her kan du selvfølgelig også få solbriller i lækre designs, masser af forskellige typer af kontaktlinser og altid super god og kompetent rådgivning. 

En verden af detaljer

Er du vild med skøre, sjove og anderledes accessories, så vil du nok føle dig inspireret hos Flying Tiger Copenhagen. Her er hårbånd med pynt, neglelakker i pangfarver og andet skønt og skørt tilbehør til (nærmest) ingen penge. Udover accessories finder du også ALT muligt andet: Praktiske ting til kontoret, køkkenet og værelset og sjove ting, du aldrig havde troet, du skulle købe, men alligevel ikke kan stå for – og så koster meget af det kun en 10’er. Glæd dig!