Børnemode: Forkæl de små med smart og lækkert børnetøj

I Hørsholm Midtpunkt kan hele familien blive klædt på. Også de allermindste, de små og de lidt større. Du kan shoppe børnetøj i Olfert og Ofelia, der kun fører tøj til børn og H&M og Noa Noa, der begge har børneafdelinger ved siden af basissortimentet.

Spændende udvalg af børnetøj

De 3 butikker, der fører børnetøj i centeret, er alle meget forskellige. Hos H&M kan du få tøj til piger og drenge i alle aldre. Udvalget er bredt og priserne er gode. 

Er der et bestemt mærke, du (og dit barn) er vilde med? Så kig ind i børnetøjsbutikken Olfert og Ofelia, der fører en række forskellige populære børnebrands (læs hvilke her). Der er tøj til både drenge og piger og store og små (0-16 år) og i masser af forskellige stilarter, så børnene kan få nyt tøj, de føler sig helt tilpas i.

Shopping – det’ for børn!

Det kan være rigtig hyggeligt at have børnene med på shopping – det kan også være lidt af en udfordring. Keder dine børn sig med shopping, men vil du alligevel gerne have dem med ind og prøve tøjet og være med til at vælge, så planlæg shoppingturen, så den ligger på en af de dage, hvor vi har børneaktiviteter i centeret. Vi har ofte aktiviteter i weekender og ferier – og mange af dem henvender sig til børn eller hele familien. Så kan du tage børnene med ud at kigge på tøjet først, og give dem en sjov oplevelse i centeret bagefter som belønning.