Masser af damemode og shoppingmuligheder for kvinder

Tag dine veninder under armen og med på shoppingtur i Hørsholm Midtpunkt. Her kan I gå på tilbudsjagt i de knap 20 butikker, der fører dametøj – både de store kendte fashion stores og små unikke boheme-butikker (og så kan I lægge alle skobutikkerne oven i).

De kendte

Er du til highstreet-fashion og vil du være først på de mest populære catwalk-tendenser og fashiontrends? Så har du rig mulighed for at udvide garderoben i Hørsholm Midtpunkt. Her finder du nemlig flere af de mest populære tøjbutikker i Danmark – fx H&M og ONLY. Er det noget i den mere eksklusive afdeling, du er på udkig efter, så foreslår vi, du kigger ind i Gant, Day Birger et Mikkelsen, Tick Torvet eller Tiger of Sweden, der alle præsenterer de nyeste kollektioner fra deres egne designlinjer.

De unikke

Har du svært ved at overskue de store butikker, eller går du efter unikke og anderledes fashionfund? Så er du også kommet til det rette sted. Her findes nemlig en håndfuld butikker, som du kun finder i Hørsholm Midtpunkt. Besøg fx Julie Byron og Rough & Sweet, hvor du mange spændende styles, hentet hjem fra store europæiske modemetoropoler. Men skynd dig – der er ikke så mange af hver slags – det er dét, der er hele pointen; at du kommer hjem med noget, der ikke er så mange andre, der har. Bellis og Cristels er et besøg værd, hvis du går efter tidens hotteste brands. Er missionen at få meget med hjem for ikke særlig mange penge, så er Buch butikken, du skal besøge (og som du med garanti forelsker dig i, hvis du elsker feminine detaljer – og gerne mange af dem!)

Tilbud på dametøj

Vi holder selvfølgelig udsalg i hele centeret nogle gange om året, hvor du kan gøre en masse gode fund i stort set alle butikker. Men hold øje med de enkelte butikker (fx på deres Facebooksider), som ofte holder deres egne udsalg. Der er stort set altid et godt tilbud at spotte i den ene eller anden af de mange fantastiske butikker til kvinder.