Kalder alle livsnydere: Delikatesser, vine og chokolade en masse!

Hård dag på job? Noget der skal fejres? Eller bare en ustyrlig craving efter noget sødt eller godt glas vin? Grundene til liiiige at smutte forbi en af vores delikatesseforretninger er ikke svære at komme på. Især ikke hvis du er chokolade-lover og/eller vinelsker – for er der noget, vi ikke går ned på i Hørsholm Midtpunkt, så er det chokolade og vin. I centeret finder du nemlig en vinforretning med passionerede vinfolk hos Otto Suenson og 2 forretninger, der har specialiseret sig i ja, chokolade: Peter Beier og Chokoart.

Chokolade af højeste kvalitet

Enhver dansk chokoladeelsker skylder sig selv et besøg hos Peter Beier. Den danske chocolatier har sin egen kakaoplantage i Den Dominikanske Republik. Herfra høster han de bønner, som bruges til at fremstille chokolader af den ypperste kvalitet – og som ender i Peter Beier-butikken i diverse spændende afskygninger, lige fra de rene plader til chokoladedrikke og flødeboller.

Søde delikatesser

Chokolade finder du også hos Chokoart. Plus en masse andre skønne delikatesser, fx lakridser fra Johan Bülow, håndlavede karameller og spændende te- og kaffevarianter. Det oplagte sted at købe værtindegaver – her er lidt for enhver (sød) smag og noget til ethvert budget.

Kringlebageren har også en delikatesseafdeling med flotte konditorkager – køb en færdig, og nyd med det samme, eller bestil det helt store festfyrværkeri af en kage til din næste fest.

Vine fra alle verdenshjørne

Har du brug for hjælp til at finde den helt perfekte vin? Så er du i virkelige gode hænder hos Otto Suenson. De ved uendeligt meget om vin! Personalet åbner også gerne en flaske vin, som du kan smage på, mens I får en god snak om vinens verden. Kig forbi og oplev den gode stemning!