Hørsholm Midtpunkt – dit shoppingcenter i Nordsjælland

Skal du på shoppingtur med veninderne, købe en god gave eller have en lækker frokost? Måske skal du bare løbe et hurtigt ærinde? Uanset formålet, tror vi, du finder det, du søger i en af vores 60 forretninger i Hørsholm Midtpunkt. Centeret byder bl.a. på masser af shoppingmuligheder for mænd og kvinder i alle aldre, restauranter, bager, delikatesseforretninger, fodterapeut, tandlæge, supermarked, skønhedsforretninger, legetøjsbutikker, bank – ja sågar en skoreparationsbutik, der også kan slibe dine knive. Med andre ord: I Hørsholm Midtpunkt finder du alt på et sted!

Shoppingmekka

I Hørsholm Midtpunkt finder du shoppingmuligheder nok til, at du nemt kan få en hel dag til at gå med det. Her er masser af forskellige tøjbutikker bl.a. H&M, Day Birger et Mikkelsen og Tiger of Sweden til kvinder og Mr Gorm, Gant og Tøjeksperten til mænd.

Shop elektronik i Elgiganten, chokolade hos Peter Beier eller Chokoart, sportsudstyr i Sportmaster og boligartikler i Inspiration eller Imerco, eller gå på tilbudsjagt i en af de mange andre gode butikker – du kan se en oversigt over dem alle her.

Sulten? Få en smagsoplevelse i Hørsholm Midtpunkt

Når sulten melder sig, har du masser af muligheder for at få den stillet. Og her er lidt for enhver livsstil: Er du til traditionel dansk mad, så er det Center Pub, du skal svinge ind på (snyd ikke dig selv for deres smørrebrød!). Eller giv dig selv et energiboost i form af en lækker juice eller smoothie fra Joe & the Juice.  

Nye oplevelser hver måned

Vi har hele tiden nye spændende oplevelser for hele familien på programmet i Hørsholm Midtpunkt; Besøg fra kunstnere, gourmetdage med smagsprøver, koncerter, sjove aktiviteter for børn og en hel masse andet. Hold øje med siden her, og se hvilke events, vi har lige nu – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og få besked i din indbakke, når der sker noget spændende – og også, når vi holder gode udsalg!

Og så en sidste vigtig detalje: Du kan parkere gratis – lige så længe, du vil!

Vi glæder os til at se dig!