Cookie- og privatslivspolitik

Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan Hørsholm Midtpunkt behandler og sikrer dine personoplysninger når du bruger vores website eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Ved personoplysninger forstås alle oplysninger der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, personens for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Dataansvarlig

Centerforeningen, Hørsholm Midtpunkt 187, 2970 Hørsholm er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Mail: info@hoersholmmidtpunkt.dk

Telefon: 45 86 23 75

COOKIES

Som hovedregel kan du altid besøge Hørsholm Midtpunkts hjemmeside uden at opgive personlige oplysninger om dig selv.

Vi anvender Google Analytics på vores website for at indsamle informationer om, hvad der er interessant for vores kunder at læse og vi dermed kan lave den bedste og mest brugervenlige hjemmeside til dig. Derfor bliver der lagret en cookie på din computer, når du besøger os, men der bliver ikke indsamlet personlige oplysninger.

Ønsker du at slette dine cookies, kan du se hvordan du gør her:

https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

NYHEDSBREVE

Når du tilmelder dig Hørsholm Midtpunkts nyhedsbrev, beder vi kun om dit navn og din mailadresse. Disse informationer anvendes kun til at sende nyhedsbreve til dig. Når du tilmelder dig, giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud.

Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet i det link, du finder nederst i alle vores nyhedsbreve eller sende en mail til info@hoersholmmidtpunkt.dk med den mailadresse, du ønsker fjernet. Afmeldes nyhedsbrevet slettes alle data.

TV-OVERVÅGNING

Der er TV-overvågning i Hørsholm Midtpunkt. Optagelserne opbevares og slettes i overensstemmelse med de lovkrav der er på området.

Adgang til dine oplysninger

Du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på at få oplyst, hvilke data vi har registreret. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

DINE RETTIGHEDER

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

OPDATERING af privatlivspolitikken

Denne persondatapolitik kan ændres med en måneds varsel. Du vil altid kunne finde den til enhver tid gældende privatlivspolitik på hoersholmmidtpunkt.dk