Skønhed kommer fra… Hørsholm Midtpunkt. Alt i personlig pleje.

Trænger du til at forkæle dig selv lidt? Til et nyt look? Eller til at føje nye produkter til din daglige plejerutine. Der er mange måder, du kan forskønne hverdagen på i Hørsholm Midtpunkt – og vi er der også for dig, når det kommer til den nødvendige pleje, der føles knap så skøn, men som alligevel skal gøres.

De skønne

En skøn behandling, ny frisure, lækker kulør, festlige negle. Tilbuddene er mange, når det kommer til selvforkælelse og –forskønnelse. Er det frisuren, der trænger til en kærlig hånd, kan du besøge de søde frisørpiger hos Hair Gallery. Skønhedsprodukter kan du finde i tusindvis i Matas, og skal du være ekstra fin, så kan du besøge Fie i Smukke Negle, der forvandler dine negle til kunst. 

I centeret finder du desuden også et solarie: Club Tan – en af Danmarks mest populære solkæder. 

De nødvendige

En del af den gode personlige pleje er også, at man forebygger og behandler de små problemer, vi alle støder ind i engang imellem. Til det formål huser centeret bl.a. en tandlæge, et apotek og en fodklinik – alle sammen med flinke og professionelle medarbejdere. Pssst… Et besøg hos fodklinikken kan dog også være ren forkælelse – hvis du kommer inden problemet opstår.