Services til dig!

Service er generelt et vigtigt begreb for os i Hørsholm Midtpunkt. Men for nogle af vores forretninger er service ikke blot en ekstra gren af konceptet – det er selve ydelsen, og dét hele forretningen er bygget op omkring. I centeret finder du både serviceforretninger, der har til formål at hjælpe dig i hverdagen, og services, der har til formål at hjælpe dig under dit besøg i Hørsholm Midtpunkt.

Services til hverdagen

En klassisk service, vi alle benytter os af, er banken. Så sådan en finder du selvfølgelig også i Hørsholm Midtpunkt. Og vi er glade for at kunne tilbyde dig Danmarks største bank: Danske Bank.

Har dine sko brug for service – fx i form af en reparation, er der hjælp at hente hos Sko og Nøgleservice. Her fikser de alle sko – lige fra træsko til ridestøvler. Du kan desuden også få lavet nøgler og få slebet knive, og har du andre praktiske håndværksmæssige opgaver, kan de garanteret også fikses her.  

Centerservice

Det er vigtigt for os, at din oplevelse i centeret lever op til forventningerne. Og at du kan få hjælp, hvis du har brug for det. Besøg Centerinformationen, som er klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig – fx til at finde vej til en bestemt butik. Det er også her, du skal henvende dig, hvis du har mistet eller glemt noget. 

Gavekort sælges hos Rough & Sweet på 1. sal. 

Åbningstider for Centerinformationen: 

Mandag-Tirsdag kl. 11-14 
Onsdag - Lukket 
Torsdag - Fredag kl. 11-14
Lørdag - Søndag - Lukket