Sko? Værsgo - skomode til alle!

Trænger skoskabet til nyt liv? Så kig forbi en af Hørsholm Midtpunkts 3 skobutikker, der fører sko til både mænd og kvinder og drenge og piger.

Nyt fodtøj til hele familien

Skoringen er en landsdækkende skokæde, der hjælper dig med professionel ekspertviden om sko til både børn og voksne. I Skoringen har du mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Lyon er en del af den landskendte Tops-kæde og repræsenterer et bredt udvalg af sko – både til hverdag og fest, og både de smarte og de praktiske. Du finder mange forskellige mærker bl.a. de klassiske Gabor og Peter Kaiser og de trendy Billi Bi og Tommy Hilfiger.

Sko- og tøjbutik i én

Er det eksklusivt og trendy fodtøj, du har i radaren, så er Bellis butikken, du skal gå på opdagelse i. Her kan du både shoppe flotte stiletter og søde ballerinaer fra kvalitetsbrands som Chie Mihara og Armani Jeans og smarte sko til både mænd og kvinder. Og måske du også falder for et lækkert stykke tøj, der kan matche dit nye skofund – Bellis er nemlig tøj- og skobutik i én.