Legetøj, sportsudstyr og andet grej til sjov og aktiv fritid

At dyrke sport bliver bare lidt sjovere i nyt og lækkert tøj og med det helt rigtige udstyr. Og legetøj kan børn tilsyneladende aldrig få for meget af (i hvert fald ikke ifølge dem selv…). Find nyt grej til både sport, leg og andre fritidsaktiviteter i Hørsholm Midtpunkt.

Sport

Et par nye løbesko? En lavvægts-tennisketcher? Eller et par svedabsorberende cykelshorts? Du finder det hele hos SPORTMASTER. Udvalget hos Danmarks største sportskæde dækker over en lang række sportsgrene – både de mest populære og de mindre udbredte. Serviceniveauet er også i topform – du kan bl.a. få foretaget en gratis løbestilstest og melde dig ind i kundeklubben, som giver dig masser af gode fordele.

 

Leg

I legetøjskategorien finder du Toys på 1. sal. Toys er det rene slaraffenland for børn og barnlige sjæle – her er så meget forskelligt legetøj, at ethvert barn vil føle sig i himlen ved et besøg i butikken. Her finder du kun legetøj af den bedste kvalitet, masser af fine ting, du kan indrette børneværelset med og madkasser, hagesmække, børnestel og andre praktiske hverdagsting i sødt og flot design fra tidens populære børnebrands.