Gør dine daglige indkøb i Midtpunktets supermarkeder

Selvom Hørsholm Midtpunkt er et shoppingcenter, kan vi også være behjælpelige med et af de største dagligdags gøremål: At handle ind. Centeret huser nemlig både SuperBrugsen og Irma, hvor du kan købe lækre, friske dagligvarer, og som begge har åbent helt frem til kl. 20.00 alle hverdage og kl. 18 i weekenden. 

SuperBrugsen

I SuperBrugsen får du alt, hvad du skal bruge i hverdagen – og en masse ekstra du kan forkæle dig med, når det skal være ekstra særligt. Friske råvarer og stort økologisk udvalg er to ting, du kan være sikker på at få, og du finder også et spændende udvalg af varer fra lokale avlere – varer, som du ikke lige finder andre steder.

SuperBrugsen er også specialister i vin, og udover at have nogle af verdens bedste vine blandt udvalget, har vineksperten også gjort det lettere for dig at vælge vha. små guidende labels på hver eneste flaske.

Irma

Når du handler hos Irma, får du en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Det er supermarkedet for dig, der stiller krav til de varer, du lægger i kurven og for dig, der foretrækker økologi. Irma er nemlig det supermarked, der sælger mest økologi – og i det hele taget et supermarked, der vælger varerne på hylderne med omhu. Fx finder du ingen æg fra burhøns i køleren. Og i grøntsagsafdelingen finder du kun varer, der er i sæson, og som smager godt netop nu. Derudover kan du også lade dig friste af en masse spændende delikatesser og varer, der er lidt luksus – fordi det fortjener du.

Kort sagt: Hos Irma går sundhed, ansvarlighed og gode smagsoplevelser op i en højere enhed.